Rundvisningrundvisninger for grupper

For interesserede grupper er der mulighed for at bestille en privat rundvisning i Mindelunden, på det tidspunkt der passer jer. Rundvisningen er i udgangspunktet den sammen som ved de offentlige rundvisninger, hvor I får en introduktion til stedets barske historie og indblik i nogle af de skæbner, som mindes i Mindelunden. Rundvisningen tager 1-1½ time, og I er velkomne til at stille spørgsmål undervejs.

 

Vi anbefaler en gruppestørrelse på maximalt 40 personer, da det kan være svært at høre rundviseren, hvis gruppen bliver for stor. 

 

Der er mulighed for at booke rundvisninger i åbningstiden, bemærk i den forbindelse vores skiftende åbningstider. I juli er det først muligt at booke rundvisninger fra kl. 12.  
 

Rundvisninger koster 800 kr. (betaling indført pr. 20.3.23). Ønsker I en rundvisning uden for åbningstiden, vil vi undersøge om det er muligt. Dette vil i så fald være imod ekstra betaling.

 

For booking, kontakt kontoret på tlf. 2280 0467 eller via mail: mindelunden@km.dk 

 

Faktura sendes pr. mail og betalingen sker via bankoverførsel. 


rundvisninger for grupper ink. kaffe/te

Som et nyt tiltag tilbyder vi muligheden for at nyde en kop kaffe/te i Mindelundens formidlingslokale, Faklen, i forlængelse af en rundvisning.

 

Rundvisningen i Mindelunden tager 1½ time, og den sidste ½ time er tid til at nyde de varme drikke.  I er velkomne til selv at medbringe kage el. lignende - her stiller vi servietter til rådighed. 

 

Prisen for kaffe/te er 30 kr. pr. deltager. Oven i prisen for kaffe/te pr. deltager, betales 1000 kr. der dækker prisen for rundvisningen inkl. 

tiden til forberedelse og oprydning efter arrangementet.

 

Tilbagemelding fra Ældre Sagen Tårnby april 2024:

Det var en fantastisk dag i Mindelunden. Trods de barske historier, som er bag de mange mennesker, som ligger i Mindelunden formåede rundviseren at gøre det til den perfekte rundvisning, hvor der var plads til små bemærkninger ind imellem. Faklen, som vi drak kaffe i er et rigtig dejligt sted. Det er forhåbentlig ikke sidste gang, at vi har været hos jer. Vi påtænker allerede et nyt arrangement til næste år.

 

For booking, kontakt kontoret på tlf. 2280 0467 eller via mail: mindelunden@km.dk  

 

Faktura sendes pr. mail og betalingen sker via bankoverførsel.Gratis offentlige rundvisninger

Gæster i Mindelunden tilbydes at komme med på gratis offentlige rundvisninger på helligdage, weekender og i skolernes ferie kl. 13.

 

På rundvisningen kan man høre mere om stedets historie, hvor flere kendte modstandsfolk er blevet henrettet og begravet. Derudover vil det være muligt at blive klogere på nogle af de mange skæbner, som var med til at præge den danske modstandskamp under besættelsen. Eventuelle spørgsmål besvares gerne undervejs på rundvisningen.  

 

Rundvisninger starter ved hovedindgangen oppe ad trappen. Rundvisninger gennemføres for de der dukker op, så det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Rundvisningen varer ca. 1-1½ time, og alle er velkomne.

 

Historisk vandretur

I anledning af 80 året for de danske jøders flugt i oktober 1943 har Mindelunden i samarbejde med Dansk Vandrelaug udviklet en historisk vandretur. Turen er på 5 km og går gennem Ryvangskvarteret, Tuborg Havn og slutter i Mindelunden. På Historisk Atlas kan I finde ruten og små film ved de udvalgte stop undervejs. Du kan læse en beskrivelse af turen her

 

gratis rundvisning for elever

Kommer I som uddannelsesinstitution, er I velkomne til at booke en gratis rundvisning på 1 til 1½ time.  Vi gør opmærksom på, at vi også tilbyder gratis undervisningsforløb.

 

For booking, kontakt kontoret på tlf. 2280 0467 eller via mail: mindelunden@km.dk