RundvisningGratis rundvisninger for grupper

For interesserede, foreninger og skoleklasser er der mulighed for at bestille en privat rundvisning i Mindelunden. Her vil man kunne høre mere om stedets barske historie. Rundvisningen tager 1-1½ time og man kan stille spørgsmål undervejs.

 

Vi anbefaler en gruppestørrelse på minimum 5 personer og helst ikke mere end omkring 40, da der nogle steder er trangt med plads. Det er desuden en fordel at have forhåndskendskab til 2. verdenskrig og besættelsen generelt for at få det fulde udbytte af rundvisningen, men selvfølgelig ikke strengt nødvendigt.

 

Der er mulighed for at booke grupperundvisninger i følgende tidsrum:

November, december, januar & februar: 

Tirsdag, onsdag, torsdag kl. 12:00 – 15:00

 

Marts & oktober: 

Mandage og fredage fra kl. 12:00 - 16:00

Tirsdag, onsdag, torsdag fra kl. 10:00- 16:00

                                           

April, maj, juni, august & september: 

Mandage og fredage fra kl. 12:00 - 17:00

Tirsdag, onsdag & torsdag 10:00 - 17:00

Juli: 

Hverdage 12:00 - 17:00 
 

Herudover er du velkommen til at forespørge om mulighed for rundvisninger i weekenderne.

 

Rundvisninger er gratis og kan aftales med mindelundsassistenterne på tlf. 2280 0467 eller via mail: mindelunden@km.dk - Bemærk i den forbindelse vores skiftende åbningstider.Gratis offentlige rundvisninger

Gæster i Mindelunden tilbydes at komme med på gratis offentlige rundvisninger på helligdage, weekender og i skolernes ferie kl. 13. 

 

På rundvisningen kan man høre mere om stedets historie, hvor flere kendte modstandsfolk er blevet henrettet og begravet. Derudover vil det være muligt at blive klogere på nogle af de mange skæbner, som var med til at præge den danske modstandskamp under besættelsen. Eventuelle spørgsmål besvares gerne undervejs på rundvisningen.  

 

Rundvisninger starter ved vagtstuen oppe ad hovedindgangen. Rundvisninger gennemføres for de der dukker op, så det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Rundvisningen varer ca. 1-1½ time, og alle er velkomne.

 

Juleferie rundvisninger 25. december til og med 1. januar: 

Kom med på rundvisning kl. 13 og få appetit til julefrokosten. Vi glæder vi os til at se jer på en af de mange rundvisninger. Vel mødt!