Arrangementer

 

KULTURNATTEN 15. oktober 2021 kl. 18-24.
 

Der er garanti for en stemningsfuld aften med spændende fortællinger, film og alsang. Vi håber på, at se en masse glade gæster i Mindelunden på Kulturnatten.

 

Vores faste rundvisere tager jer med på særlige mini rundvisninger og fortæller historien om Mindelunden og udvalgte personskæbner. Rundvisningerne starter hvert 20 minut, så det er bare at springe på en gruppe når I kommer. 

 

I formidlingsbygningen Faklen viser vi en ny film om Krigssejlernes indsats under anden verdenskrig. Filmen "Havets frihedskæmpere" præsenteres kl. 19 af producer Jens Pedersen og medvirkende Arne Woythal, der er søn af en krigssejler.

 

Kl. 20.30 og 21.30 bliver I budt med til Alsang & Anekdoter i Faklen. Her vil Ricco Victor, leder af det landsdækkende ALSANG-initiativ -præsentere sangene. Ricco vil samtidig fortælle om alsangen under besættelsen og drage paralleller til fællessangen i moderne tid. Alsangen akkompagneres af pianist Nicolai Mailand, vinder af konkurrencen om “Årets danske sang”. Det er muligt at låne en Højskolesangbog til arrangementet.

 

Elsker man bøger om besættelsen, så kan Frihedsmuseets Forlags bogsalg fra kl. 19 til 21.30 måske friste med et par nye titler til hylden.

 

Husk at anskaffe et Kulturpas, det kræves for at komme ind. Se mere om hvor du køber et Kulturpas på www.kulturnatten.dk

 

Det fulde program kan hentes her

 

 

ALSANG I MINDELUNDEN 3. september 2021 kl. 20
 

Tak til alle jer der lagde vejen forbi til en fantastisk dag med alsang. Gennem dagens tre koncerter var der knapt 2.000 deltagere, i et aldersspænd fra 2 år til 80+. 


Alsang i Mindelunden blev arrangeret som et samarbejde mellem foreningen Alsang og Mindelunden.  Vi håber på at kunne gentage arrangementet en anden gang. 

 

Tak til Frihedsmuseets Venner  og Nordea Fonden for støtte til ALSANG i MINDELUNDEN.

 

Alsang med Sigurd Barrett og 600 børn

Sankt Annæ Gymnasiums rytmiske kor og elever fra 4. til 6. klasse

Mads Granum på piano og Simone Egeriis på vokal

Otte sangere fra DR KoncertKoret skimtes i scenens lys