Udforsk mindelunden

I Mindelunden kan de besøgende opleve forskellige mindesteder samt de to henrettelsespladser, hvor danske modstandsfolk blev henrettet under besættelsen. Du kan klikke dig rundt på de forskellige interessepunkter her på siden eller benytte menuen ovenfor.
 

Der er opsat en række QR-koder, som du kan benytte dig af, når du bevæger dig rundt i Mindelundens anlæg. Koderne giver adgang til information om de enkelte interessepunkter. De gør det også muligt at lave opslag i modstandsdatabasen, hvor du kan læse mere om de modstandsfolk, der er begravet og mindet i Mindelunden. Formidlingsprojektet er lavet i et samarbejde mellem Frihedsmuseets Venner, Nationalmuseet og Kirkeministeriet. 

 

Hvis du har spørgsmål på din tur rundt i Mindelunden, er du altid velkommen til at kontakte os på kontoret ved hovedindgangen.


Hør Holmens Kantori og Vokalensembles version af "Altid Frejdig", der havde en særlig plads for mange modstandsfolk både under og efter krigen. Dele af versene står således også på flere af gravene i Mindelunden.